CHP'Lİ FİLİZ GENCAN AKIN'DAN GÖVDE GÖSTERİSİ

CHP Edirne Belediye Başkan adayı Filiz Gencan Akın, 31 Mart Pazar düzenlenecek Mahalli İdareler Seçimleri için aday gösterilmesiyle birlikte sahaya hızlı giriş yaptı.

CHP'Lİ FİLİZ GENCAN AKIN'DAN GÖVDE GÖSTERİSİ

CHP Edirne Belediye Başkan adayı Filiz Gencan Akın, 31 Mart Pazar düzenlenecek Mahalli İdareler Seçimleri için aday gösterilmesiyle birlikte sahaya hızlı giriş yaptı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
26 Şubat 2024 Pazartesi 00:00
CHP'Lİ FİLİZ GENCAN AKIN'DAN GÖVDE GÖSTERİSİ

 Parti önünde toplanan yüzlerce destekçisi tarafından meşale, konfeti ve alkışlarla karşılanan CHP Edirne Belediye Başkan adayı Filiz Gencan Akın, daha sonra İl Başkanlığı"na çıkarak, seçimlerle ilgili olarak yapacakları çalışmaları  anlattı.

Buradan beraberindekilerle Atatürk Anıtına yürüyen Akın, seçim startını burada verdi. İl Başkanı Samet Kahraman, Milletvekili Ahmet Baran Yazgan, Belediye Başkanı Recep Gürkan, İlçe Başkanı Yücel Balkanlı, teşkilat ve partililerin katıldığı programda konuşan Akın, “Adaylıklar sürecinde yarışabiliriz ama birbirimize kızamayız, sırt çeviremeyiz. Biz büyük bir aileyiz. Şunu içtenlikle ve tüm samimiyetimle söylüyorum; Şükrü ağabeyimiz, parti büyüğümüz yola devam etseydi, yine hep birlikte omuz omuza mücadele etmeye devam edecektik” dedi.

CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Filiz Gencan Akın seçim startını Atatürk anıtında düzenlediği programla başlattı. Akın, programın ardından Saraçlar Caddesinde esnafı ziyaret etti.

CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Filiz Gencan Akın, ilk olarak CHP Edirne Merkez İlçe Örgütü’nü ziyaret etti. Çok sayıdaki partilinin sloganlar eşliğinde karşıladığı Akın, parti teşkilatını ziyaret ettikten sonra kendisini desteklemek için parti önünde toplanan çok sayıda kişiyle Atatürk anıtına yürüdü. Anıtta düzenlenen programa CHP Edirne İl Başkanı Samet Kahraman, Milletvekili Ahmet Baran Yazgan, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı, İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Gegeoğlu, il ve ilçe örgütlerinin yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi Üyeliği adayları ile çok sayıda partili katıldı.

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Programda konuşan CHP Edirne Belediye Başkan adayı Filiz Gencan Akın, Edirne Belediye Başkanlığı’na aday olurken Edirne halkının sağduyusuna, birikimine, değerleri ve CHP’nin gücüne inandığını dile getirerek şunları söyledi:

“Eğer halk isterse, karşımda gördüğüm bu örgüt isterse Edirne’mizde CHP’nin bayrağı dalgalanmaya devam edecektir. Bu çok nettir. Edirne deyince benim aklıma Gazi Mustafa Kemal Atatürk geliyor. Edirne deyince benim aklıma İsmet İnönü geliyor, Lozan geliyor, Fatma Şakir Memik geliyor, Kazım Karabekir geliyor, Kuva-i Milliye geliyor ve CHP’nin kalesi olduğu geliyor.

Adaylıklar sürecinde yarışabiliriz ama birbirimize kızamayız, sırt çeviremeyiz. Biz büyük bir aileyiz. Hepimizin ailesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu CHP’dir. Yanan meşale, onun meşalesidir. Şunu içtenlikle ve tüm samimiyetimle söylüyorum; Şükrü ağabeyimiz, parti büyüğümüz yola devam etseydi, yine hep birlikte omuz omuza mücadele etmeye devam edecektik.

Bu şehir yapısı ve duruşu ile Edirne topraklarında asla ama asla işgalci bir yapı istemez, isteyemez. Çünkü bu yaşadığımız şehir, özgürlüklerin şehridir. Dayatmalara, gericiliğe asla izin vermez. Bu şehirde eşitlik vardır, hak, hukuk, adalet vardır. Çünkü bu şehrin yerel yönetiminde CHP’nin kadroları vardır. Çünkü bu şehirde CHP bayrağı dalgalanmaktadır.”

Daha sonra sırasıyla CHP Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı İl Başkanı Samet Kahraman, Belediye Başkanı Recep Gürkan ve CHP Milletvekili Ahmet Baran Yazgan'da birer konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından Akın ve partililer Saraçlar Caddesi’ndeki esnafı ziyaret etti. Ziyaretleri sırasında esnaf ve vatandaşlardan olumlu tepkiler alan Belediye Başkan adayı Filiz Gencan Akın'ın yoğun bir programla seçimlere kadar çalışmalarını sürdüreceği belirtiliyor.

Bülent Sarıçiçek

Son Güncelleme: 26.02.2024 17:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.