CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL EDİRNE'DE

CHP Genel Başkanı Özgür Özel 663. Tarihi Kırkpınar Güreşleri için Edirne'ye geldi.

CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL EDİRNE'DE

CHP Genel Başkanı Özgür Özel 663. Tarihi Kırkpınar Güreşleri için Edirne'ye geldi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
07 Temmuz 2024 Pazar 00:00
CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL EDİRNE'DE

Otoban gişelerinde CHP Milletvekilleri Ahmet Baran Yazgan ve Ediz Ün, Belediye Başkanı Av.Filiz Gencan Akın, CHP Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı ve çok sayıda partililer tarafından çiçekler karşılanan Özel, il binasına geçti.

Burada partililerle sohbet eden ve sorunları dinleyen CHP Genel Başkanı Özgür Özel daha sonra Edirne Belediyesini ziyaret ederek Başkan Gencan Akın ile bir araya geldi.
Özel, daha sonra Sarayiçi'ne geçerek Kırkpınar Ağalık İhalesine katıldı. Özel, beraberindekiler ile birlikte tribünden Kırkpınar Güreşlerini izledi.

Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i Edirne'de ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile birlikte İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da tribünde yer alarak final maçlarını izledi.

Bülent Sarıçiçek

Son Güncelleme: 07.07.2024 22:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.