"BÜTÇE ARTIRILABİLİR"

Edirne İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Geçmiş, daha önce 2024 yılı için açıklanan 640 milyon liralık bütçenin arttırılabileceğini dile getirdi.

"BÜTÇE ARTIRILABİLİR"

Edirne İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Geçmiş, daha önce 2024 yılı için açıklanan 640 milyon liralık bütçenin arttırılabileceğini dile getirdi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
23 Kasım 2023 Perşembe 00:00
"BÜTÇE ARTIRILABİLİR"

Edirne İl Genel Meclisi Kasım ayı toplantılarının son bütçe toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Geçmiş, Vali Yunus Sezer ile yaptığı görüşmeler sonucunda, 100-150 milyon liralık bir bütçe artışına gidilebileceğini duyurdu.

Başkan Geçmiş, "Salın Valimize 2024 yılı ek programından öncelikli olanlarınız var ise yatırım programına öncelikli olarak alın, ben bunları değerlendirip 100-150 milyon lira gibi taleple size göndereyim, ona göre karşılıklarını yazın dedi. Vali yardımcımız Batuhan bey ile görüşmemizde kendisi, taleplerinizi yazın ben inceleyip talep yazısını yazalım dedi.” sözleri ile Edirne Valisi Yunus Sezer ile olan görüşmesini meclis üyelerine aktardı.

Geçmiş Vali Sezer’in özellikle yol ve ulaşım konusuna olan hassasiyetini belirtti.

İl Genel Meclisi’nin kasım ayı toplantılarına Edirne’de faaliyet gösteren kurum müdürlerinin katılımları ile bütçe planlaması üzerine gerçekleştirildi. Şimdiye kadar yol ve ulaşım hizmetlerine 150 milyon lira, Özel Kalem  7 milyon lira, İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü 4 milyon 500 bin lira, İnsan Kaynakları  ve Eğitim Müdürlüğü 158 milyon lira gibi bütçeler planlandı.

Yavuz Göktaş

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.