“BİZ HEPİMİZ BİRER EDİRNE SEVDALISIYIZ”

Edirne’yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği’nin genel kurulunda yeniden dernek başkanlığına seçilen Bahri Dinar, “ Biz hepimiz birer Edirne sevdalısıyız” dedi.

“BİZ HEPİMİZ BİRER EDİRNE SEVDALISIYIZ”

Edirne’yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği’nin genel kurulunda yeniden dernek başkanlığına seçilen Bahri Dinar, “ Biz hepimiz birer Edirne sevdalısıyız” dedi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
21 Aralık 2022 Çarşamba 06:00
“BİZ HEPİMİZ BİRER EDİRNE SEVDALISIYIZ”

Geçtiğimiz gün yapılan genel kurulla 7’inci Edirne’yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanlığına seçilen Bahri Dinar, tüm dernek üyelerinin Edirne sevdalısı kişiler olduğunu vurguladı.

Dinar, gazetecilere yaptığı açıklamada, kendisine bu görevi tekrar layık gören tüm üyelerine teşekkür ederek, “Öncelikle dernek üyelerine ve yönetim kurulu arkada teşekkür ediyorum. Tek liste girdik ama seçilmek zor. Çünkü üyelerimizin hepsi kendi mesleklerinde, Edirne tanıtımında birer duayen. Zaten derneğimizin kuruluş amacı da oydu. Edirne’yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği. Ciğerci arkadaşlarımız var içerisinde hem de daha değişik meslek dallarından arkadaşlarımız var. Tarihçiler var,  Kendi mesleklerinde duayen isimler olduğu için yönetimi verirken de aba altından sopayı gösteriyorlar ve bundan sonraki yapacaklarınız bunlar olmalı diyorlar. Sağ olsunlar, yine bize teveccüh gösterdiler, bizim yönetimimizi onayladılar. Allah razı olsun onlardan.

Biz hepimiz birer Edirne sevdalısıyız. Ama bu kenti bundan sonra da en iyi şekilde tanıtmaya, tava ciğeri dünyaya tanıtmaya devam edeceğiz. Şimdiye kadar binlerce TV programı, gazete haberi yaptık. Bundan sonra binlerce değil daha fazla TV programı yapacağız. Hem bu güzel Edirne’mizi hem tava ciğerimizi anlatacağız. Edirne’mize ne kadar turist getirebiliyorsak ne kadar emeğimiz oluyorsa bizim için kutsal olacak. Edirneli ne kadar çok gelir elde ederse biz de diyeceğiz ki bunda bizim de payımız var. İnşallah o mücadelemize üye arkadaşlarımız sonuna kadar destek veriyorlar. Zaten halkımızın da desteği var. Elimizden gelen en güzel şeyi, en fazlasını yapmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.

Yavuz Göktaş

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.