Flaş Haber
Kapat

BAŞKAN, MUHTARLARI AĞIRLADI

Belediye Başkanı Av.Filiz Gencan Akın, Muhtarlar Günü nedeniyle Edirne'deki mahalle muhtarları ile bir araya gelerek görüş alış verişinde bulundu.

BAŞKAN, MUHTARLARI AĞIRLADI

Belediye Başkanı Av.Filiz Gencan Akın, Muhtarlar Günü nedeniyle Edirne'deki mahalle muhtarları ile bir araya gelerek görüş alış verişinde bulundu.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
19 Ekim 2024 Cumartesi 00:00
BAŞKAN, MUHTARLARI AĞIRLADI

Belediye Atatürk Kültür Merkezi'nde mahalle muhtarlarını kabul eden ve muhtarlar gününü kutlayan Başkan Gencan Akın, "Bu özel gün vesilesiyle, anların değerli katkılarını bir kez daha hatırladık ve birlikte yürüdüğümüz bu yolda karşılıklı dayanışma gücünü vurguladık.Ziyaretleri için teşekkür ediyor, muhtarlar gününü bir kez daha kutluyorum" dedi.

"MUHTARLAR VATANDAŞLA ARAMIZDAKİ KÖPRÜ"

Muhtarların seçildikleri ilk günden bu yona belediye ile işbirliği yaparak çalıştıklarını, vatandaşla belediye arasında önemli bir köprü görevi yaptıklarını ifade eden Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, "sizlerle işbirliği yaparak vatandaşa en iyi hizmeti götürme çabası içindeyiz" diye konuştu. Başkan Gencan Akın şöyle dedi:

"Her zaman söylüyoruz. Gerçekten mahallelerin en güçlü sesleri sizlersiniz. Halkın sorunlarını dinleyen, onlarla birlikte yol yürüyen ve onlardan gelen şikayetleri bizlere sizler iletiyorsunuz. Bizler de sizlerin sayesinde onlara yakından dokunmuş oluyoruz. Ben hepinizle ayrı ayrı gurur duyuyorum. Bizimle bu yaptığınız işbirliği ile vatandaşlarımıza daha iyi hizmet götürebiliyoruz. Edirne’nin ilk kadın belediye başkanı olarak sizlerin desteğini arkamda hissetmek benim için çok kıymetli. Sizlerle birlikte yol yürümek beni çok güçlendiriyor. Bugün neredeyse bütün günümüzü birlikte geçiriyoruz. Bu birlikteliğimiz daim olsun. Edirne Belediyesi olarak sizin yanınızda olmaya devam edeceğiz. Siz muhtarlar olarak bizim yanımızda olursanız ben inanıyorum ki, güçlü yarınları birlikte yaratacağız”

Bülent Sarıçiçek

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.