BAŞKAN GENCAN AKIN İMAMOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

Belediye Başkanı Av.Filiz Gencan Akın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüşerek, Kırkpınar'a davet etti.

BAŞKAN GENCAN AKIN İMAMOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

Belediye Başkanı Av.Filiz Gencan Akın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüşerek, Kırkpınar'a davet etti.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
27 Haziran 2024 Perşembe 00:00
BAŞKAN GENCAN AKIN İMAMOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

Türkiye Belediyeler Birliği Encümen toplantısı öncesinde İmamoğlu'nu ziyaret ederek, Kırkpınar'a davet ettiklerini ve Edirne ile ilgili sohbet ettiklerini belirten Gencan Akın, görüşmenin çok yararlı geçtiğini söyledi.

Belediye Başkanı Gencan Akın, görüşmeyle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları belirtti:

"Türkiye Belediyeler Birliği Encümen Toplantısı öncesinde Birlik Başkanımız ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu ile bir araya geldik.Başkanımızı, bitmeyen efsanemiz Kırkpınar Yağlı Güreşleri’mize davet ettik.Edirne Milletvekilimiz Ahmet Baran Yazgan, Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu Başkanımız İbrahim Türkiş, Kırkpınar Ağamız Seyfettin Selim ile birlikte gerçekleştirdiğimiz ziyaretimizde gösterdiği nazik ev sahipliği için kendisine teşekkürlerimi sunuyorum".

TBB ENCÜMEN TOPLANTISINA KATILDI

Bu arada, Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, Türkiye Belediyeler Birliği Encümen toplantısına katıldı.

Toplantıyla ilgili bilgi veren Gencan Akın, şehirlerin kalkınması adına projeler geliştirdiklerini belirterek, "Birlik Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nun liderliğinde gerçekleştirilen toplantımızda, şehirlerimizin kalkınması, şeffaf, adil ve katılımcı yerel yönetim anlayışımızın ülkemizin dört bir yanında hakim kılınması adına önemli konuları ele aldık. Geleceğe yönelik projelerimizi değerlendirip, dayanışma ve iş birliği içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Bülent Sarıçiçek

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.