ARPACI, EDİRNE’YE VEDA ETTİ

Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı, yayınladığı veda mesajı ile Edirne’ye veda etti. Edirne İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Ferhat Yılmaz’ın ise önümüzdeki hafta göreve başlaması bekleniyor.

ARPACI, EDİRNE’YE VEDA ETTİ

Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı, yayınladığı veda mesajı ile Edirne’ye veda etti. Edirne İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Ferhat Yılmaz’ın ise önümüzdeki hafta göreve başlaması bekleniyor.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
06 Ağustos 2024 Salı 00:00
ARPACI, EDİRNE’YE VEDA ETTİ

Edirne İl Milli Eğitim Müdürü olarak 17 Aralık 2018 tarihinde göreve başlayan Dr. Önder Arpacı, yayınladığı veda mesajı ile Edirnelilere veda etti.

Arpacı, mesajında “Sultanların Şehri-Şehirlerin Sultanı, Fatih Sultan Mehmet’in doğduğu kutlu şehirde yaklaşık 6 yıl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapmanın onuru ve mutluluğu ile bugün görevimden ayrılıyorum” dedi.

İlk günden bugüne kadar; eğitimde yeniliklere açık, şeffaf, katılımcı ve takım ruhuyla çalışarak, sürdürülebilir kalitenin oluşturulmasına önem verdilerini belirten Arpacı, “Bu bağlamda, ülkemizi Türkiye Yüzyılı vizyonu çerçevesinde çağdaş medeniyetler seviyesinin üstüne taşıyacak, yüreği Türkiye için çarpan, milli, ahlaki ve evrensel değerlere sahip bireyler yetiştirmek için gayret gösterdik. Tüm kurumlarımızda, eğitim bileşenleri ve eğitim paydaşları ile; sevgi, saygı, barış, hoşgörü ve karşılıklı anlayış içerisinde, ortak akılla hareket ederek, Edirne’mizi eğitim-öğretimde en üst seviyelere taşıdık. İnanıyorum ki Edirne’miz; eğitim, bilim, kültür, sanat ve sporda daima lider ve model olmaya devam edecektir” dedi.

Arpacı, veda mesajında ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’e şükranlarını ileterek, “Beraber görev yaptığımız sürece her daim desteklerini gördüğüm başta valimiz Sayın Yunus Sezer olmak üzere, önceki Valilerimize, Edirne Milletvekillerimize, ilimizin kıymetli kurum amirlerine, basın yayın kuruluşu mensuplarına, sivil toplum kuruluşu temsilcilerine ve hizmet etmekten onur duyduğum Edirneli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Arpacı, İl Müdürlüğü bünyesinde mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan müdür yardımcılarına, ilçe müdürlerine, şube müdürlerine, okul yöneticilerine, öğretmenlere, velilere ve öğrencilere de minnettarlığını dile getirdi.

Yeni İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Ferhat Yılmaz’a başarılar dileyen Arpacı, Edirne’den ayrılırken herkesi Allah’a emanet ettiğini belirtti ve “Baki kalan bu kubbede hoş bir sada bırakmak temennisiyle " dedi.

Bülent Sarıçiçek

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.