ANKETTEN CHP ÇIKTI

Edirne'de 31 Mart Yerel Seçimler öncesinde yapılan bir ankette CHP Adayı Filiz Gencan Akın birinci sırada yer aldı.

ANKETTEN CHP ÇIKTI

Edirne'de 31 Mart Yerel Seçimler öncesinde yapılan bir ankette CHP Adayı Filiz Gencan Akın birinci sırada yer aldı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
19 Mart 2024 Salı 00:00
ANKETTEN CHP ÇIKTI

Gezici Araştırma Merkezi 'nce 9 -11 Mart tarihleri arasında seçmen durumunu belirlemek amacıyla yapılan araştırmada “31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan Yerel seçimde kime oy verirsiniz?” sorusunu yanıtlayan Edirne’lilerin yüzde 45,6’sı CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Av. Filiz Gencan Akın dedi.

RAKİBİNE BÜYÜK FARK ATTI

Halkın Edirne Belediye Başkanı olarak kimi görmek istersiniz sorusunda Edirnelilerin yüzde 45.6’sı CHP adayı Filiz Gencan Akın dediği görülüyor. Yüzde 38.7’Sİ ise AK Parti ve MHP"nin ortak adayı Belgin İBA , yüzde 11.7’si ise İYİ Parti adayı Hamdi Sedefçi dedi.

Edirne halkı uzun süre kararsız kaldığı son süreçte kararsızların oranı yüzde 8.7’ye gerilediği kararsızların yüzde 72.6’sı CHP adayı Filiz Gencan Akın'a yöneldiği görülüyor.

İktidara tepkili olan emekliler, ev kadınları ve çalışan işçiler tepki oylarının CHP adayı Filiz Gencan Akın'a geldiği görülüyor. "Edirne Belediyesini kim daha iyi yönetir" sorusunda ise yüzde 56.8 ile CHP adayı Filiz Gencan Akın, yüzde 28.6 ile AK Parti ve MHP ortak adayı Belgin İba ortaya çıkıyor.

Bülent Sarıçiçek

Son Güncelleme: 19.03.2024 15:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.