ALTUNHAN’DAN ULAŞIM SEKTÖRÜNE DEV YATIRIM

Türkiye ulaşım sektöründe önemli bir yere sahip olan Altunhan Şirketler Grubu'ndan sektöre dev yatırım yapıldı.

ALTUNHAN’DAN ULAŞIM SEKTÖRÜNE DEV YATIRIM

Türkiye ulaşım sektöründe önemli bir yere sahip olan Altunhan Şirketler Grubu'ndan sektöre dev yatırım yapıldı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
15 Ağustos 2024 Perşembe 00:00
ALTUNHAN’DAN ULAŞIM SEKTÖRÜNE DEV YATIRIM

Otobüs filosuna 10 yeni otobüs ekleyen Altunhan Şirketler Grubu, 115 milyon TL’lik dev yatırım ile otobüs filosunu yenilemiş oldu.

İyi şartlarda seyahat etmenin her bireyin hakkı olduğuna dikkat çeken Altunhan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunhan, insanların her zaman en iyiyi hak ettiğini ifade ediyor.

Ekonomik olarak zor bir dönemden geçilmesine karşın sektöre yatırım yapmaya devam edeceklerini belirten Altunhan, 10 adet yeni otobüs ile ulaştırma sektöründe  daha güçlü hale geleceklerini dile getirdi.

Edirne-İstanbul arası çalışacak otobüslerin alımın özellikle üniversitelerin açılışı öncesine denk getirdiklerini belirten Altunhan, tüm tüm ailelerinin çocuklarını gönül rahatlığıyla seyahat ettireceklerini söyledi.

Yaptığı işten para kazanmasına karşın işine yatırım yapmayanlara seslenen Altunhan, bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonrada kaliteden ödün vermeyeceklerini dile getirdi.

Oğlu Volkan Altunhan’ın ismini taşıyan firmanın her geçen gün daha da güçlendiğine dikkat çeken Altunhan, yarım asırlık firmaya yakışan neyse bundan sonrada yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Her bireyin konforlu seyahat hakkının oluşması için bu yatırımları yaptıkları anlatan Altunhan, ihtiyaç halinde bir on otobüs daha almaktan kaçınmayacaklarını belirtti.

Bülent Sarıçiçek

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.